Skal du have en ny nøgle til bilen?

Har du brug for en ny bilnøgle, så er du kommet til det rette sted. Uanset om du har mistet din bilnøgle, du blot ønsker en ekstra bilnøgle eller en kopi af din bilnøgle, så er HH Auto klar til at hjælpe dig. Vi har specialiseret os i at lave autonøgler. Vi har de fleste nøgler på lager og kan derfor kode og skære bilnøgler, mens du venter. 

Bestil ny bilnøgle

Ny bilnøgle med startspærre

På alle biler produceret efter 1993 er der en startspærre. Det betyder at der sidder en kode i en chip inde i bilnøglen, som skal passe med koden inde i bilen. Kodningen i forhold til startspærren, sørger vi også for, når du får lavet en ny bilnøgle hos os. 

Ny nøgle med fjernbetjening

Rigtig mange bilnøgler har i dag fjernbetjening, derfor sørger vi selvfølgelig også for at skære og kode en nøgle med fjernbetjening, hvis det er det du ønsker. Vi råder over noget af det stærkeste grej til at lave nye nøgler med fjernbetjening til de bilmodeller, hvor der er mulighed for det. 
Vi har også mulighed for at lave key-less nøgler til de bilmodeller, hvor den mulighed er der.

Ny klapnøgle

Er du træt af at din bilnøgle laver hul i lommen eller laver ridser, så kan en ny klapnøgle løse problemet. Udover at en klapnøgle kan løse disse problemer, så er selve nøglen også mere beskyttet mod slid frem for på en traditionel bilnøgle. 

Hvad koster en ny bilnøgle?

Prisen på en ny bilnøgle er afhængig af hvilken bil du har. På vores side kan du indtaste bilens registreringsnummer eller søge efter bilmodel og se hvilke muligheder der er for nye bilnøgler til netop din bilmodel.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad der er muligt for netop din bil.