Har du mistet eller tabt din bilnøgle?

Har du mistet din bilnøgle og har derfor brug for en ny, så kan vi hos HH Auto hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med en ny bilnøgle, uanset hvorfor eller hvordan du har mistet din bilnøgle. Som specialister i at lave autonøgler, kan vi lave lave bilnøgler med både fjernbetjening og startspærre, som betyder at vi også kan lave kodning af nøglen.
Hvis du ønsker at få lavet en ekstra bilnøgle eller en kopi af din bilnøgle inden du mister alle bilnøgler, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. 

Bestil ny bilnøgle

Hvad gør man hvis man har mistet sin bilnøgle?

Vi kan hjælpe dig uanset om du har mistet én af dine bilnøgler eller du har mistet den sidste af dine bilnøgler. Når du bestiller en bilnøgle hos os, gør du det via registreringsnummeret på bilen eller ud fra bilmodellen. Det gør det nemmere for dig at bestille en bilnøgle uanset om det er den sidste nøgle du har tabt eller ej. 
Hvis det er din sidste bilnøgle du har mistet, så skal du huske på at der er meget lille sandsynlighed for at din bil bliver stjålet selvom nøglen skulle lande i de forkerte hænder. Vi hjælper gerne med at få slette den gamle bilnøgle i bilens system og laver derefter en ny til dig. 

Hvad koster det, hvis man har mistet sin bilnøgle?

Når man har mistet sin bilnøgle og derfor har brug for en ny, så er prisen afhængig af hvilken model din bil er. På vores side kan du se mulighederne for nøgler til din bil og her er priser inkluderet på oversigten. Du har også mulighed for at bestille en bilnøgle på vores side, hvor du vælger hvilken type nøgle du ønsker bilnøglen skal være.  
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du altid kontakte os med dine spørgsmål.