Når du bestiller en ny bilnøgle hos HH Auto, sørger vi selvfølgelig for at lave kodning på nøglen. Vi har noget af det stærkeste grej på markedet når det kommer til kodning af nøgler. Derfor kan du være sikker på at en bilnøgle hos os er kodet rigtigt. 
Vi hjælper med kodning af bilnøgler uanset om du har mistet din nøgle eller blot ønsker en kopi eller en ekstra bilnøgle. På vores side kan du se de nøgler vi kan kode til netop din bil ud fra bilmodel eller registreringsnummer.

Bestil ny bilnøgle

Kodning af de mest avancerede bilnøgler

Alle nyere biler har indbyggede koder i både nøglen og i bilen, som sikrer din bil. Denne kodning er oftest kendt som startspærre. Når du bestiller en ny bilnøgle hos HH Auto, så sørger vi selvfølgelig for at din nye bilnøgle har den rette kodning, så nøglen fungerer til din bil.
Vi har udstyret til at skære selv de mest avancerede autonøgler. Gennem kodningen af din nøgle sørger vi for, at nøglen og bilen har samme kode, så startspærren virker som den skal. Når du ser priser på vores side, så er det altid inklusiv både skæring og kodning. 
Vi har mulighed for at levere bilnøgler til stort set alle modeller til de typer af nøgler, som er mulige for den enkelte model. Vi kan både lave klapnøgler, key-less nøgler og nøgler med fjernbetjening. 

Hvad koster kodning af bilnøgle?

Når du bestiller en bilnøgle på vores side, er prisen inklusiv både kodningen og skæringen af nøglen. Det mener vi, gør det nemmere for vores kunder at bestille en ny bilnøgle.
Prisen for kodning af en bilnøgle er derfor prisen på hvad der kræves for at få en funktionel bilnøgle, som passer til lige præcis din bil. 
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kodningen af din bilnøgle.