Nogle gange kan det være rart at have en ekstra bilnøgle og det kan vi hos HH Auto hjælpe dig med. Vi har specialiseret os i at lave autonøgler og har noget af det stærkeste udstyr på markedet til at hjælpe os. 
Vi har de fleste bilnøgler på lager og derfor er det muligt for os at skære og kode en ny bilnøgle mens du venter, uanset om det er en ekstra nøgle, en kopi af din bilnøgle eller fordi du har mistet din bilnøgle. 

Hvordan får jeg en ekstra nøgle til min bil?

Når du køber en ekstra bilnøgle hos os, har vi gjort det så nemt, at du på vores hjemmeside kan indtaste din bils registreringsnummer eller bilmodel og derefter kan du se hvilke muligheder, der er for bilnøgler til netop din bil. 
Derefter vælger du hvilken type nøgle du ønsker til din bil og så kan du bestille den via vores side. Hvis du kommer forbi os for at få lavet en ny nøgle, så kan vi skære og kode den mens du venter og så er den typisk klar i løbet af en halv time. 

Bestil ekstra bilnøgle

Hvad koster en ekstra bilnøgle?

Prisen på en ekstra bilnøgle afhænger af hvilken model din bil er og hvilken type nøgle du vælger. Alle priser for nøgler til netop din bil, kan du finde ved at indtaste registreringsnummer på bilen eller hvilken model din bil er. Alle vores priser er inklusiv både skæring og kodning af nøglen. 

Bestil ekstra bilnøgle

På vores hjemmeside kan du nemt og bekvemt bestille den ekstra nøgle du ønsker til din bil. Du kan også kigge forbi og bestille en nøgle, så laver vi den mens du venter. Vi laver både bilnøgler med fjernbetjening og med startspærre. 
Har du brug for at vide mere om ekstra bilnøgler, så kan du altid kontakte os og så vil vi besvare dine spørgsmål.