Service efter bilproducentens forskrifter

Hos hh-auto udfører vi service efter bilproducentens forskrifter - det vil sige at vi anvender bilproducentens specifikke serviceskema, med de angivne kontrolpunkter og de angivne udskiftningsdele. Dette er i dag meget vigtigt, da vi udfører service på mange helt nye biler, og det er et krav fra bilproducenten at overholde serviceskemaet og anvende de rigtige reservedele.
 
På fakturaen skal km, stelnummer, registreringsnummer og reservedelsnumre være nøje dokumenteret. Det eneste krav til kunden er at bilen kommer ind til service i tide, det vil sige at bilens kilometertal normalvis ikke må overstige intervallet med mere end 1000-1500 km.

Leje af bil

Hos HH Auto har vi lejebiler i forbindelse med reperation at dit køretøj. Vi har både hvidepladebiler og gulepladebiler, så vi kan service både privatpersonen og håndværkeren/virksomheden. Det er i dag ikke lovligt at "låne" bilen af værkstedet, så derfor har vi besluttet at opkræve 120 kr. for leje af lejebil den dag din bil er til service eller reparation. I forbindelse med en større reparation/skade, finder vi selvfølgelig en fornuftig løsning.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at leje en bil.