Vi er stærke på mange mærker

Hos hh-auto er vi stærke på mange mærker, grundet vores investeringer moderne testere, diagnoseudstyr og uddannelse.

I dag er biler kørende computere, som også kræver service i den retning. Det er i dag helt normalt at man opdaterer bilens forskellige styreenheder til nyere versioner, på samme måde som man opdaterer hjemmets computere. Det har indtil for et par år siden været forbeholdt mærkeværkstederne.

Mærker som vi er særdeles stærke i:

Peugeot/Citroen/Renault

På disse 3 franske mærker kan vi stort set det samme som mærkeværkstederne. Vi kan opsætte styrebokse, kode nye nøgler og fejlkodeudlæse i samtlige styreenheder. Til dette arbejde anvender vi den argentinske tester DEC.

VAG Gruppen (VW, Audi, Seat og Skoda)

På de 4 mærker i VAG Gruppen er der næsten uendelige muligheder. Vi kan kode både nye og brugte styreenheder, kode ekstraudstyr til bilen, lave nye nøgler, samt udlæse fejlkoder fra samtlige styreenheder. Alt sammen kan lade sig gøre via en online forbindelse til VAG gruppens server. Deres originale tester hedder ODIS.

BMW

På BMW er der utallige muligheder. Disse biler er langt fremme mht. opdateringer på diverse styreenheder. Her en der også gode muligheder for at kode udstyr til bilen. Til disse biler har vi testeren fra Autologic i England.

Mercedes

Mercedes biler er i den høje ende, hvad elektronik angår. Vi kan opdatere styreenheder, udlæse fejlkode, tilpasse styreenheder - f.eks. tilkodning af monterede anhængertræk eller eftermontering af navigation osv. Her er vi også hjulpet af Autologic i England.

Opel

På Opel biler er der også mange ting vi kan justere og udlæse med diagnosetesteren. Vi kan kode en del brugte styreenheder til disse biler, bl.a. motor styrebokse som er et svagt punkt på Astra, Zafira og Vectra. Her er der mange penge at spare. Men hvis der er brug for at programmere styreenheder på nyrere biler fra GM så har vi også tilkøbt adgang til det.

Nissan, Mazda, Toyota, Suzuki, Honda, Hyundai, Kia og Ssangyong

Generelt for disse mærker kan man sige at deres teknik kan virke en smule "gammeldags", men til gengæld er det gennemprøvet og fungerer rigtigt godt.

Det er efterhånden muligt at kunne mange ting med en tester på disse typer biler. En af stærkeste asiatiske testere kommer hedder G-Scan og den er bla. med original Hyundai og Kia software.