Bookmark and Share     Sitemap

De store tyske

VAG Gruppen (VW, Audi, Seat og Skoda):

På de 4 mærker i VAG Gruppen er der næsten uendelige muligheder. Vi kan kode både nye og brugte styreenheder, kode ekstraudstyr til bilen, lave nye nøgler, samt udlæse fejlkoder fra samtlige styreenheder. Alt sammen kan lade sig gøre via en online forbindelse til VAG gruppens server. Deres originale tester hedder ODIS.

BMW:

På BMW er der utallige muligheder. Disse biler er langt fremme mht. opdateringer på diverse styreenheder. Her en der også gode muligheder for at kode udstyr til bilen. Til disse biler har vi testeren fra Autologic i England.

Mercedes:

Mercedes biler er i den høje ende, hvad elektronik angår. Vi kan opdatere styreenheder, udlæse fejlkode, tilpasse styreenheder - f.eks. tilkodning af monterede anhængertræk eller eftermontering af navigation osv. Her er vi også hjulpet af Autologic i England.

Opel:

På Opel biler er der også mange ting vi kan justere og udlæse med diagnosetesteren. Vi kan kode en del brugte styreenheder til disse biler, bl.a. motor styrebokse som er et svagt punkt på Astra, Zafira og Vectra. Her er der mange penge at spare. Men hvis der er brug for at programmere styreenheder på nyrere biler fra GM så har vi også tilkøbt adgang til det.

hh-auto | Barkemosevej 4B, 4200 Slagelse  | Tlf.: 58547400 | hhauto@hh-auto.dk