Bookmark and Share     Sitemap

Motor, kabinevarmere, hjælpefyr, parkeringsvarmer, tilskudsvarmer

... et kært barn har mange navne, men de kan egentlig deles op i to kategorier. Den ene er et fyr der er monteret fra fabrikken på dieselbiler, som har til hensigt at hjælpe bilens motor med at blive hurtigere varm når udetemperaturen er under ca. 5 grader. Den kaldes som regel en tilskudsvarmer eller hjælpefyr.

Så er der det fyr som har til hensigt at varme bilens kabine op, og til dels bilens motor, til glæde for føreren. Fyret startes enten ved hjælp af en timer, fjernbetjening eller SMS start. Dette er blevet meget populært, da det er rart at komme ud til en varm kabine og samtidig have en varm motor. Denne løsning kaldes for enten for en parkeringsvarmer, motorvarmer eller kabinevarmer.

Hos HH Auto bygger vi mange tilskudsvarmere om til parkeringsvarmere. Der er mange biler fra VAG gruppen som vi kan lave til en fornuftig pris. Normalt på disse køretøjer skal der lægges ny software i fyret - Vi har løsningen til dette. Normalt ville en sådan ombygning koste 10.000,00 kr. Vi kan lave en løsning med fx SMS start for ca. 5.000,00 kr. Har du en anden bil med tilskudsvarmer som ikke er VW, Audi, Seat eller Skoda, så kontakt os. Måske kan din bil også ombygges til en fornuftig pris.

hh-auto | Barkemosevej 4B, 4200 Slagelse  | Tlf.: 58547400 | hhauto@hh-auto.dk